19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Patlamada Yaralananların İsimleri Belli Oldu…

Patlamada Yaralananların İsimleri Belli Oldu…

Adana’da bir evin damında meydana gelen patlamada yaralanan 3 kişinin ismi belirlenirken, 2’sinin kardeş olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi 73014 Sokak 19 numaralı 3 katlı evin damında meydana geldi. İddiaya göre, saat 15.00 sıralarında H.H.T.’in evine V.T. arkadaşı İ.C. ile birlikte geldi. Bir süre sonra H.H.T., V.T ve İ.C. dama çıktı. Şahıslar dama çıktıktan sonra patlama meydana geldi. 3. kattaki vatandaşlar hemen dama koştu. Yerde 3 kişinin yaralı halde yattığını görünce hemen olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Durumları ağır olan yaralılar tedavi altına alınırken olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerine terörle mücadele şube müdürlüğü ekipleri de geldi. Damda inceleme yapan ekipler, havada ağır bir barut kokusu olduğunu belirledi.
Olay yeri inceleme ekipleri de patlamanın olduğu yerde incelme başlattı. Yapılan incelemelerde patlamanın neden meydana geldiği araştırılıyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir