20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Patlama Kurbanları Gözyaşlarıyla Uğurlandı…

Patlama Kurbanları Gözyaşlarıyla Uğurlandı…

Adana Valiliği’ne yönelik bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında yaşamını yitiren 27 yaşındaki Kadir Kırbaç ve 41 yaşındaki Gökhan Aygül, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı cenaze töreninde, Kadir Kırbaç’ın nişanlısı ile Gökhan Aygül’ün eşinin feryatları yürekleri dağladı.
Seyhan İlçe Gıda, Tarım Hayvancılık Müdürlüğü’nde bahçevan olarak görev yaparken geçici olarak görevlendirildiği Adana Valiliği’nde patlamada yaşamını yitiren 2 çocuk babası Gökhan Aygül ve İl Göç İdaresi’nde memur olan ve Valilik bünyesindeki OHAL Bürosu’nda geçici görevlendirilen bekar Kadir Kırbaç için Sabancı Merkez Camii’nde tören düzenlendi. Törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Hüseyin Sözlü, milletvekilleri ile çok sayıda asker, polis, bürokrat ve vatandaş katıldı.
Şehitlerin özgeçmişlerinin okunduğu cenaze töreninde Kadir Kırbaç’ın annesi Fadime, babası Mehmet Ali ve 3 kız kardeşi sürekli gözyaşı döktü. Şehidin henüz 2 aylık nişanlısı Ülkü Oktan, fenalık geçirip, “Ben onsuz yapamam anne. Çok seviyorum. Onu görmek istiyorum. Niye patlattılar bombayı, suçu neydi? O bir melekti, melekti” diye ağladı. Memur olmak için sınava giren Ülke Oktan’ı görevliler ve yakınları teselli etmeye çalıştı.
Şehit Gökhan Aygül’ün annesi Sabah ve babası Sabiha ile eşi Sema, 11 yaşındaki kızı Nehir ve 13 yaşındaki oğlu Halil Aygül de törende gözyaşı döktü. Şehit eşi Sema Aygül fenalaştığı törende, “Gökhan neredesin? Gökhan’ım nerede yatacaksın? Gökhan sabah kahvaltı yapmamıştı, acıkmıştır şimdi. Ben ne yapayım?” diye feryat etti. Şehitlerin nişanlısı ve eşleriyle yakınları, tabutlara sarılıp öperek gözyaşı döktü.
Adana İl Müftüsü Arif Gökce’nin kıldırdığı namaz sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da tabutlara omuz verdi. Şehit Gökhan Aygül’ün cenazesi Karayusuflu Mezarlığı’na, Gökhan Kırbaç’ın cenazesi ise Kabasakal Mezarlığı’na defnedildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir