16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Patlak Lastikle 20 Kilometrelik Firar…

Patlak Lastikle 20 Kilometrelik Firar…

Bankadan 100 bin lira para çeken kişiyi takibe alan, biri kadın 3 kişilik çete, vatandaşın aracından inip uzaklaştığı anda harekete geçti. Otomobilin camını kıran zanlılar, aradıkları parayı bulamayınca araçtaki silahı çalıp kaçarken, polis de peşlerine düştü. Zanlılar, ‘dur’ ihtarına uymayınca ekiler de onların kullandığı arabanın ön lastiğine ateş etti, ancak şüpheliler patlak lastikle yaklaşık 20 kilometre kaçtı, sonra da otomobilden inip yaya olarak bölgeden uzaklaşıp, izlerini kaybettirdi. Polis, şimdi her yerde onları arıyor.

PARANIN PEŞİNE DÜŞTÜLER
Olay, merkez ilçe Yüreğir’e bağlı Güzelevler Mahallesi’nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, banka önlerinde bekleyip, yüklü miktarda para çekenleri takip ederek onları soyanlara karşı önlem aldı. Bu esnada da biri kadın 3 kişilik bir çete, bir bankadan 100 bin lira nakit para çeken vatandaşın peşine düştü.

DURMAK YERİNE KAÇTILAR
Vatandaş, bir süre sonra otomobilini park edip, aracından uzaklaştığı anda da zanlılar harekete geçti. Arabanın camını kırıp içeri giren hırsızlar, aradıkları parayı bulamayınca da gözlerine çarpan silahı alıp kaçarken, polis de peşlerine düştü. Kısa süre sonra şüphelilerin izine ulaşan ekipler, ‘dur’ ihtarında bulundu. Ancak çete üyeleri, durmak yerine kaçmak isteyince polis de otomobilin ön lastiğine ateş edip, onları durdurmaya çalıştı.

PATLAK LASTİKLE 20 KİLOMETRE
Lastik patlasa da zanlılar kaçmaya devam ederken, aksiyon sahnelerini aratmayacak bir takip başladı. Zanlılar, daha önce plakasını değiştirdikleri otomobille patlak lastiğe rağmen yaklaşık 20 kilometre boyunca kaçıp, sonrasında da araçtan inerek bu kez yaya olarak izlerini kaybettirmek istedi. Sarıhamzalı Mahallesi’nde de amaçlarına ulaştı. Ekipler, bölgedeki ev ve fabrikaların yanı sıra metruk binalarda da arama yaptı, ancak hırsızları bulamadı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir