20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / PARK BAKIMLARI SÜRÜYOR…

PARK BAKIMLARI SÜRÜYOR…

Ceyhan Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda ilçe merkezindeki tüm parkların bakım ve onarımı hızla devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, ilçe genelindeki tüm parkların bakımı ve onarımının yapıldığını ifade ederek, “Ekiplerimiz ilçe merkezindeki tüm parklarda hummalı bir çalışma içersindeler. Park ve bahçelerde ot biçme, ağaç budama çalışmalarının yanı sıra çocuk oyun gruplarını elden geçirip bakımını yapıyorlar. Aynı zamanda okullarımızdaki ağaçların budanması ve çimlerinin biçilmesi konusunda da çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Parkların vatandaşın ortak kullanım alanı olduğunu da hatırlatan Başkan Alemdar Öztürk, ”Belediye olarak vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içersindeyiz. Parklar, tüm Ceyhanlı hemşehrilerimizin ortak kullanım alanlarıdır. Vatandaşlarımızın da kendi parklarına sahip çıkarak onları koruma konusunda duyarlılık göstereceklerinden hiç şüphem yok” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir