24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Öztürk’ün onursal başkanlığı da geri alındı…

Öztürk’ün onursal başkanlığı da geri alındı…

Adana Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Nihat Sözütek, Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı ve AK Parti Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Selahattin Güler’e, sosyal medya üzerinden ve ilçe belediye binasında şahsına yönelik sözlü saldırıları nedeniyle Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e verilen ‘onursal başkan’ unvanını geri aldıklarını bildirdi.

Birlik Başkanı Sözütek, daha önce Ceyhan Belediye Başkan Vekili iken, haksız uygulamalara karşı çıktığı için makamından istifa eden Başkan Selahattin Güler’e, geçtiğimiz günlerde Ceyhan Belediye Binası’ndan çıkarken, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e yakın olduğu bilinen kişiler tarafından yapılan sözlü saldırı sonrası, Ceyhan’a giderek, ilçede yapılan toplantıya katıldı.

Ceyhan Esnaf Kefalet Kooperatifi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Kooperatif Başkanı İbrahim İkidağ, “Bizler tüm odalar olarak birlik içindeyiz. Kimse bizi diğer dernekler ve tabela odalarına benzetmesin. Bakkallar Odası Başkanı Selahattin Gülere karşı yapılan saldırıyı kınıyoruz.” dedi.

Başkan Güler ise sosyal medya üzerinden şahsına, ailesine ve genel sekreterine yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını belirtirken, “Bize yönelik yazıları yazanlar hakkında hukuk sürecini başlattık. Bu yazıyı yazanların artık bizlerle bir işi olamaz, giderler savcıya dertlerini anlatırlar. Ama o kişiler belediye içerisine girerek tarafıma sözlü saldırı yapıyor. Bunu da kimse görmezden gelemez. Bugün burada tüm oda başkanlarının bir arada olması Ceyhan’ın sahipsiz olmadığının bir göstergesidir. Bu memleketin savcısı var hâkimi var. Hakkınızı arayacaksanız hukuk içinde arayacaksınız.” diye konuştu.

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek de Başkan Selahattin Güler’e yapılan saldırıyı kınayarak şöyle dedi: “Belediye kapısında yaşanan olay gerçekten üzücüdür. Ben buradan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk beyi kınıyorum. İftira atmak hiç kimseye yakışmaz. Esnafımız tarafından Alemdar Öztürk’e verilen onursal başkanlık unvanını da geri alıyoruz.” diye ifade etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, daha önce eşini belediye başkan yardımcısı yaptığı ve adının bazı imar yolsuzluklarına karıştığı iddiaları nedeniyle AK Parti’den kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir