19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Öztürk’ten 30 Ağustos Mesajı…
SAMSUNG CSC

Öztürk’ten 30 Ağustos Mesajı…

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk 30 ağustos Zafer bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı
30 Ağustos’un, Anadolu işgalcilerine karşı milletçe birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde verilen eşsiz kurtuluş destanının adı olduğunu vurgulayan Başkan Alemdar Öztürk, mesajında şunları ifade etti:
“30 Ağustos; milletimizin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutanlığında kazanılan ve Kurtuluş savaşımızın en önemli destanlarından biri olan bu büyük zaferin 94. Yıl dönümünü kutlamanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Milletimiz topyekûn; 30 Ağustos Zaferi’yle vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermiştir.
30 Ağustos, Türk Milleti’nin gücüne, iradesine ve azmine inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesi olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kanları ve canları uğruna bu toprakları vatan yapan aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnetle anıyor; tüm hemşehrilerimin ve vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir