24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / ÖZTÜRK’TEN 29 EKİM KUTLAMASI…

ÖZTÜRK’TEN 29 EKİM KUTLAMASI…

BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK CUMHURİYETİMİZİN 91. YILI NEDENİYLE YAZILI BİR MESAJ YAYIMLADI

Ceyhan Belediye Başkan Alemdar Öztürk Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıldönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Alemdar Öztürk, mesajında “Yüce Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet’in 91. yıldönümünü, Milletçe coşku içinde kutlamanın mutluluğu içindeyiz. Milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çevresinde kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetin kurulması, tarihte ender kaydedilen bir başarıdır. Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir.” Dedi.

Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde milletimizin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet’in, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılmasının herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğu olduğunu ifade eden Başkan Alemdar Öztürk “ 91. yılını kutladığımız Cumhuriyetimiz, bugünlere gelene dek verilen mücadele ile dünya tarihine altın harflerle yazılmış bir bağımsızlık savaşının sonucudur. Ülkemizi ve Cumhuriyetimizi korumak, kollamak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla ve rahmetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir