28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / ÖZEL BURÇ CEYHAN BİRİNCİSİ…

ÖZEL BURÇ CEYHAN BİRİNCİSİ…

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet’ temalı resim yarışmasında Özel Burç Ceyhan İlkokulu birinci oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü komisyon kararına göre Özel Burç ilkokulu 4-B sınıfı öğrencisi Ezgi Sakarya’nın yaptığı resim birincisi seçildi. Ezgi Sakarya ödülünü Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz’ün elinden aldı. Ezgi Sakarya, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı benim için daha da büyük anlam kazandı. Girmiş olduğum resim yarışmasında birinci oldum. Benimle yakından ilgilenen öğretmenlerime ve okuluma teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencisinin başarısından gurur duyduğunu belirten okul müdürü Evliya Demiraslan, eğitimin sadece matematik ve fen olmadığını söyledi. Eğitimin ayrıca sosyal etkinliklerle, sportif ve sanatsal faaliyetlerle de desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Demiraslan, “Biz okul özellikle birinci kademede sportif ve sanatsal etkinliklere ağırlık veriyoruz. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bu başarı çok çalışmanın doğal sonucu elde edilmiş bir başarıdır. Öğrencimiz Ezgi Sakarya’yı bu başarısından dolayı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Ceyhan Belediyesi’nden İslahiye’de İftar Programı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ilçede farklı kesimleri buluşturduğu Ramazan sofraları bu kez İslahiye’de kuruldu. …

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir