20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Oturuma hazır binadan hırsızlık yaptığı öne sürülen zanlı yakalandı…

Oturuma hazır binadan hırsızlık yaptığı öne sürülen zanlı yakalandı…

Oturuma hazır, boş apartmandan hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 şüpheliden biri, binanın müteahhidi tarafından yakalandı. Çukurova ilçesi İsmet Atlı Bulvarı’nda müteahhit İzzet Uluğ, 10 katlı apartmanı kontrol etmeye geldiğinde, içerdeki 2 kişiden biri keserle Uluğ’a saldırarak kaçtı.
Uluğ, diğer şüpheliyi elinde çuvalla kaçarken yakaladı. Çuvalda, inşaattan çalındığı değerlendirilen elektrik kabloları ve bakır borular bulundu.Binadaki geniş çaplı incelemede, asansör malzemeleri, elektrik kabloları, klima boruları, çelik kapılar, elektrik ve su saatleri gibi malzemelerin yerinde olmadığı tespit edildi.Olay yerine çağrılan polis ekipleri, şüpheli M.Ö’yü gözaltına aldı.Müteahhit Uluğ, bu sırada araçta bekleyen zanlıya içecek ikramında bulundu.Zanlının, dana önce kendisine ait bir başka inşaatta sıva ustası olarak çalıştığını öğrenen Uluğ, şüpheli ile sohbet etti.Uluğ, zanlıya, “Sen benim yanımda çalışmıştın, ekmeğimi yedin. Tanıyor, biliyordun beni. İnsan gelip yanıma ‘Abi harçlığım, param yok.’ desen, ben sana çıkartıp vermez miydim? İnsanın vicdanı sızlar. Buranın şu anki masrafı 1 milyon lira.” dedi.Zanlı da Uluğ’un yanında çalıştığını belirterek, “Ekmeğini çok yedim. Senin inşaatın olduğunu bilmiyordum. İlk defa geldim. Geldiğim için de çok pişmanım. Yerin dibine girdim.” ifadelerini kullandı.100. Yıl Polis Merkezine götürülen zanlının, hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunduğu öğrenildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir