19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Otoyol’da zincirleme trafik kazası: 5 kişi yaralı…

Otoyol’da zincirleme trafik kazası: 5 kişi yaralı…

Niğde-Adana Otoyolu’nda 6 otomobil ve 2 tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Tipi nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü Niğde-Adana Otoyolu Göbeklidağ mevkisinde çok sayıda araç çarpıştı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.TBMM İdare Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin’in makam aracı da kazada bir tıra arkadan çarptı.Kazada, Şahin ve makam şoförü Zafer Karaöz ile ismi öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı.Niğde’deki hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Ali Şahin, karıştıkları kazayı sosyal medya hesabından duyurmuştu. Tıra arkadan çarpan aracının görüntüsünü paylaşan Şahin, “Niğde Adana arasında çok kötü kaza geçirdik, mahsur durumdayız, tipi var.” ifadesini kullanmıştı.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu paylaşımdan kısa süre sonra Twitter hesabından polis ekiplerinin Şahin’e ulaştığını açıklamış, geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir