24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Otopark Kavgasında Karı,Koca Öldü…

Otopark Kavgasında Karı,Koca Öldü…

Adana’da otopark tartışmasında komşusu 35 yaşındaki Tekin Özmetin ve eşi 38 yaşındaki Sinem Öztekin’i tabancayla vurarak öldüren 54 yaşındaki Hasan Uçar ile ağabeyi 59 yaşındaki Sadık Uçar adliyeye sevk edildi. Zanlı Hasan Uçar, “80 yaşındaki anneme küfredince dayanamadım”dedi. Merkez Çukurova İlçesi’nin Toros Mahallesi 78137 sokakta aynı apartmanda oturan tekstil mağazası sahibi Tekin Özmetin ile komşusu Hasan Uçar arasında 5 ay önce çocuk yüzünden başlayan tartışma husumete dönüştü. Çeşitli bahanelerle kavga edip birbirlerini karakola şikayet eden iki komşu dün akşam saatlerinde yine karşı karşıya geldi.

İddiaya göre, saat 22.00 apartmandan çıkmak isteyen Tekin Özmetin, otomobilinin arkasında duran otomobil yüzünden mahsur kaldı. Aracının arkasındaki otomobilin, Hasan Uçar’a ait olduğunu düşünen Özmetin, polisi arayıp kaldırılması için yardım istedi. Özmetin otoparkta polisi beklerken, Hasan Uçar’ın ağabeyi Sadık Uçar binaya girdi.

Tekin Özmetin ile Sadık Uçar, araç park etme yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma seslerini duyan Hasan Uçar, tabancasını alıp, aşağı inerek 2 çocuk babası Tekin Özmetin ile eşi Sinem Özmetin’e kurşun yağdırdı. Silah sesleri üzerine dışarıya çıkan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, komşularını vurduktan sonra 6’ncı kattaki kendi dairesine çıkan 2 kardeşi gözaltına aldı. Başlarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulan çift, olay yerinde hayatını kaybetti.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunda pişman olduğunu söyleyen Hasan Uçar, “Sürekli küfrediyordu. Aramızda bu yüzden tartışma yaşanmıştı. Beni çileden çıkardı. Daha önce bunun yüzünden apartmanda silah kullanmak zorunda kaldım. En son, kız kardeşime, 80 yaşındaki anneme küfretti. Ben de dayanamadım. Öldürmek istememiştim, pişmanım” diye ifade verdi.

Sinem ve Tekin Özmetin’in cenazeleri, otopsi sonrasında yakınları tarafından Akkapı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Katil zanlısı Hasan Uçar ile ağabeyi Sadık Uçar ise sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir