29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Otomobilin Hurdaya Döndüğü Kazadan Yara Almadan Kurtuldu…

Otomobilin Hurdaya Döndüğü Kazadan Yara Almadan Kurtuldu…

Refüjdeki bariyer ve ağaçlara çarpan otomobilin ehliyetsiz ve alkollü sürücüsü Suriye Uyruklu Muhammed Muhammed (33), hurdaya dönen araçtan yara almadan çıktı.

Kaza, saat 02.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı’nda meydana geldi. Muhammed Muhammed yönetimindeki 31 ND 060 plakalı otomobil, iddiaya göre başka bir otomobilin sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı, refüjdeki bariyerlere ve ağaçlara çarptı. Kazada otomobil, hurdaya dönerken, sürücü Muhammed ise yara almadan kurtuldu.

İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen trafik polislerinin yaptığı incelemede Muhammed’in, ehliyetinin bulunmadığı ve 2.10 promil alkollü olduğu tespit edildi. İncelemeler sürerken, Muhammed’in kardeşi, kazayı haber alıp olay yerine geldi. Polise mukavemette bulunmaya çalışan Muhammed ve kardeşi, gözaltına alınarak Şakirpaşa Polis Merkezi’ne götürüldü.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Ceyhan Aleyna Tilki’yle coştu….

      Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, Aleyna Tilki’yi …

Adana Demirspor taraftarları, iftarda buluştu…

  TFF Trenyol Süper Lig’de mücadele eden Yukatel Adana Demirspor’un taraftarları, iftar yemeğinde bir araya geldi. Adana …

Adana’da Sevgililer Park Halindeki Kamyoneti Çaldı…

Olay, 21 Mart günü Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Aykut T. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir