19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Otomobilin her tarafından uyuşturucu çıktı…

Otomobilin her tarafından uyuşturucu çıktı…

Uygulama yapan polisin şüphelenip durdurduğu otomobilin motorunda, hoparlöründe, müzik kabini ve tamponun içinde 40 kilo toz esrar ve 25 bin 246 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda yol kontrolü yapan polisler, Suriyeli A.M’nin (50) kullandığı otomobili Sarıçam ilçesinde durdu. Polis, sürücüden kimlik ve yol izin belgesini istedi. Evraklarını gösteren Suriyelinin hareketlerinden şüphelenen polis, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerini çağırdı. Hassas burunlu nakrotik köpeği ‘Kanas’ ile otomobilde arama yapıldı. Köpek otomobilin yanına yaklaşınca çılgına döndü. Köpek otomobilin her noktasına tepki vermeye başladı. Bunun üzerine polis otomobili detaylı bir şekilde aradı.

Polis, aracın motorunda, hoparlörlerin arasına, bagajda bulunan müzik kabini ve tamponun için kısımlarında 40 kilo 192 paket toz esrar, naylon torbaların içinde 25 bin 246 uyuşturucu hap ve 5 gram metamfetamin buldu.

Emniyete götürülen A.M. sorgusunda, “Bunların uyuşturucu olduğunu bilmiyorum. Yükleme sırasında bana paketlerde cinsel içerikli hap olduğu söylendi” dediği öğrenildi.

Mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir