23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Otogarda kapanma yoğunluğu…

Otogarda kapanma yoğunluğu…

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün saat 19.00’da yürürlüğe girecek ‘tam kapanma’ öncesi otogarda ve yollarda yoğunluk yaşandı.Kentte, salgın tedbirleri kapsamında 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında alınan tam kapanma kararının yürürlüğe girmesine saatler kala cadde, sokak ve karayollarında yoğunluk yaşanıyor. Kısıtlama öncesi memleketlerine gitmek isteyen çok sayıda kişi, otogarda yoğunluğa neden oldu. Bazı kişiler, bilet bulmakta zorlandı. Polis, tedbirlere ve sosyal mesafeye uyulması konusunda otogar ve çevresinde uyarılarda bulundu. Kentte ayrıca ana yollarda araç trafiği zaman zaman durma noktasına geldi.
‘BİLETİ ZOR BULDUM’ Muğla’dan Batman’a gidebilmek için birden fazla aktarma yaptığını ve Adana’da da otobüs beklediğini ifade eden Revşen İnan, bileti zor bulduğunu kaydetti. Son güne kaldığı için pişman olduğunu belirten İnan, ‘Yoğunluk var. Gidene kadar 8-9 saatim gider ve biletlere toplamda 500 liram gider’ dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir