29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Oto Fareleri Suç Üstü Yakalandı…

Oto Fareleri Suç Üstü Yakalandı…

Otogarda bir otomobili düz kontak yaparak çalmaya çalışan Gökhan B. ile A.F. suç üstü yakalanırken çalıntı bir otomobili satın alan hurdacı da gözaltına alındı.

Otogarda görevli polis memurları 2 kişinin bir otomobile düz kontak yapıp çalmak istediklerini fark etti. Polis, zanlılara müdahale ederek gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğüne götürülen zanlıların yapılan kimlik tespitlerinde isimlerinin Gökhan B. ve A.F. olduğu belirlendi. A.F.’nin yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Merkez Seyhan İlçesi’ne bağlı Demetevler Mahallesi’nde meydana gelen başka bir oto hırsızlık olayında ise sokakta uzun süredir park halinde duran 01 AT 473 plakalı otomobilin çalındığını gören araç sahibi durumu polise haber verdi.
Polis yaptığı araştırmada aracın hurdacı Yılmaz K.’ya satıldığını belirleyerek operasyon yaptı. Çalınan otomobil hurdacıda bulunurken, iş yeri sahibi Yılmaz K. gözaltına alındı. Her iki olayın zanlıları sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Gökhan B. tutuklanırken, Yılmaz K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yaşı küçük zanlının ise işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir