29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bilim-Teknik / Ortak eğitim programı sona erdi…

Ortak eğitim programı sona erdi…

Adana Sağlık Turizmi Derneği tarafından Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ( Adana BTÜ) bünyesinde düzenlenen ” Adana Sağlık Turizmi Derneği Ortak Eğitim Programı” sona erdi.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Ziyapaşa Yerleşkesi’nde düzenlenen törende program kapsamında düzenlenen “Sağlık Turizminde Satış, Pazarlama ve Arapça Eğitimi”ne katılanlara sertifikaları verildi.

Törende konuşan AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, “Derneğimizin bugün geldiği noktayı çok önemsiyorum, bugüne gelmesinde rolü olan arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Niye Adana niye sağlık turizmi? Adana marka şehir. Adana’nın geçmişine baktığınız zaman çok parlak. Bugün belki geçmişine göre flu olabilir ama geleceğine baktığımız zaman çok daha parlak” dedi.

Adana Sağlık Turizmi Derneği olarak daha ön planda, daha aktif olmaları gerektiğini söyleyen Ünüvar, “Öncü güçler her zaman daha çok çalışır, daha çok yorulur, daha çok üretirler. O halde bizim daha çok üretmemiz lazım” diye konuştu.

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe ise Adana’nın turizmini geliştirmek istediklerini belirterek, bu konuda da taşın altına ellerini koymaya hazır olduklarını ifade etti.

Konuşmalar sonrasında kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Tören düzenlenen kokteyl ile tamamlandı.

Törene, Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Çelik, Adana Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Attila da katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da Türkiye’nin 6. ’Alçak Yörünge Uydu Yer Gözlem İstasyonu’ kuruldu…

Türkiye’nin Milli Uzay Programı kapsamında “ilk insanlı uzay misyonu” hedefine ulaşmasıyla uzay faaliyetleri hız kazandı. …

Adana’da lise öğrencisi, mantar atıklarından deri elde etti…

Adana’da lise öğrencisi Fatma Nur Salman, kombucha mantarının atıklarını kullanarak biyoderi üretti. Bahtiyar Vahabzade Sosyal …

SEYTİM’de Aralık ayı etkinlikleri…

  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın öncülüğünde açılan Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (SEYTİM) gençlere bilimi ve teknolojiyi sevdirmeye devam …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir