19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Okuldan Hırsızlık…

Okuldan Hırsızlık…

15 Temmuz şehidinin isminin verildiği okuldan darbe girişiminin yıl dönümünde 150 bin lira değerinde bilgisayar malzemelerini çalıp 5 bin liraya sattığı ileri sürülen 2 zanlıdan biri yakalandı.

İstanbul’daki 66. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında 15 Temmuz’da şehit olan Uzman Çavuş Halit Yaşar Mine’nin isminin verildiği okulda, darbe girişiminin yıl dönümünde 150 bin lira değerinde 31 bilgisayar kasası, 48 monitör, 4 projeksiyon cihazı, 42 klavye, bir ses anfisi ve çok sayıda kablo çalındı.

Okul yönetiminin ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızların yakalanması için güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan incelemede hırsızların okul içinde gezmesi ve bilgisayarları götürme anının güvenlik kameralarına yansıdığı tespit edildi.

Zanlıların yakalanması için çalışma başlatan ekipler, bir iş yerine uygun fiyatta çok sayıda bilgisayar malzemesi satıldığı bilgisine ulaştı.

İş yerine operasyon düzenleyen ekipler, “hırsızlık malı satın alma” suçlamasıyla 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Bulunan çalıntı malzemeler ise okul yetkililerine teslim edildi.

Emniyette sorgulanan şüpheliler, bilgisayar malzemelerini Ö.A. ve N.İ’den 5 bin liraya aldıklarını söyledi.

Bunun üzerine Ö.A. evine düzenlenen operasyonla yakalanırken, N.İ. adresinde bulunamadı.

“Hırsızlık malı satın alma” suçundan adliyeye sevk edilen 3 şüpheli serbest bırakılırken, suçlamaları kabul etmediği öğrenilen Ö.A’nın işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Polis, diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir