28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Öğrencinin Önce Canını Kurtardı, Sonra Ayakkabısını Elleriyle Yıkadı…

Öğrencinin Önce Canını Kurtardı, Sonra Ayakkabısını Elleriyle Yıkadı…

Seyhan Baraj Gölü’ndeki balık çiftliğinde sürüklenen kayığı kurtarmak için göle atlayınca kolu kırılan üniversite öğrencisini kurtardı, sonra da çamur olan ayakkabısını gölette temizleyip teslim etti.
Edinilen bilgiye göre, Çukurova Üniversitesi Su Ürünler Fakültesi öğrencisi Mehmet Özyurt Seyhan Baraj Gölü’nde kurulu olan balık çiftliğine geldi. Burada bir süre çalışma yapan Özyurt daha sonra kayığın, ipinin kopup göle açıldığını gördü. Kayığın gitmesini engellemek için göle atlayarak kayığı tutmaya çalışan Özyurt’un kolu kırıldı. Acılar içinde kalan Özyurt bağırınca balık çiftliğindeki diğer arkadaşları polisi arayıp yardım istedi.
Kısa sürede su altı polisi olay yerine gelerek Özyurt’u kurtarıp bota aldı. Polis daha sonra da Özyurt’u karaya çıkardı.

Önce montunu verdi sonra elleriyle ayakkabısını yıkadı
Polis memuru Muhammet Kadıoğlu üzerinde kıyafet olmayan ve suya girdiği için üşüyen Özyurt’a montunu verdi. Göle yakın yerler çamur olduğu için ambulans yaklaşamadı. Polis memuru, Özyurt’u ambulansa kadar getirdi. Bu sırada Özyurt ayakkabısı çamur olduğu için ambulansa böyle binmek istemedi. Polis memuru ise Özyurt’un çamurlu ayakkabılarını gölette yıkayıp ambulansa getirip bıraktı. Özyurt, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polisler ise bot ile görev yerlerine döndü.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir