24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Öğrencilerden Öztürk’e Ziyaret…

Öğrencilerden Öztürk’e Ziyaret…

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Remzi Oğuz Arık İlkokulu 4. sınıf öğrencilerini makamında kabul ederek ders konularından birisi olan ‘yerel yönetimler’ hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Remzi Oğuz Arık İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, ders konularından birisi olan ‘Yerel Yönetimlerde Belediye Başkanlarının Görevleri’ konusunda ilk ağızdan bilgileri almak için Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e öğretmenleri ile birlikte ziyarette bulundu. Başkan Alemdar Öztürk, tüm öğrencilere hikâye kitabı armağan etti.

Öğrencileri kabul eden Başkan Alemdar Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yerel yönetimlerin görev alanları, nasıl çalıştıkları, hizmet yelpazesi, Belediye Başkanlarının seçiminden çalışma alanlarına kadar ders konusuyla ilgili tüm detayları öğrencilere anlattı. Daha sonra konuyla ilgili bir bir öğrencilerin sorularını yanıtladı.

SİZLERİN EĞİTİMİNİ ÖNEMSİYORUZ
Ceyhan Belediyesi ve şahsı olarak eğitimi çok önemsediklerine vurgu yapan Alemdar Öztürk, “ güçlü Türkiye’mizin teminatı, geleceğimiz olan siz çocuklarımızla birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bizim çalışma alanımız, sizin de ders konunuzla alakalı. Bugün sizlere yönelik paylaşımlarda bulunduk, faydalı olabildiysek ne mutlu bizlere. Ceyhan Belediyesi ve şahsım olarak eğitimi çok önemsiyoruz. Sizler ne kadar iyi eğitim alırsanız, sizleri geleceğe ne kadar iyi hazırlayabilirsek ülkemiz de o denli güçlü olur. Bu amaçla belediye olarak çocuklarımız ve gençlerimiz için ücretsiz etüd merkezi açtık. Yine sizler için çeşitli zamanlarda tiyatro, sinema ve konferans gibi kültürel etkinlikler düzenliyoruz. 23 Nisan’da sizlerin eğlenmelerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.” dedi.
BİLGİSAYAR OYUNLARINDAN UZAK DURUN
Çocuklara bilgisayar oyunlarından da uzak durmalarını da öğütleyen Başkan Alemdar Öztürk,
“İyi çalışın, bolca kitap okuyarak derslerinizin genel tekrarını da yapmayı ihmal etmeyin. Lütfen bilgisayar oyunlarından uzak durun. Öğretmenlerinizi ve velilerinizi üzmeden çok çalışarak kendinize, ailenize ve milletimize yararlı birer fert olarak yetişin. Çünkü istikbalde ülkemizi sizler idare edeceksiniz.” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir