19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Muhtarlardan Valiye ziyaret…

Muhtarlardan Valiye ziyaret…

Çukurova muhtarlar birliği başkanı Kemal Çelebi ve Yönetim Kurulu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’a “Hoşgeldiniz” ziyaretinde bulundu.
Adıyaman Valiliği’nden Adana Valiliği’ne atanarak görevine başlayan Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında “Hoşgeldiniz” ziyaretinde bulunan Çukurova Muhtarlar Birliği Başkanı Kemal Çelebi ve yönetim kurulu başarı dileklerinde bulunarak sorunlarını anlattılar.
Çukurova ilçe muhtarları son günlerde Adana’daki en çok şikayet konusu olan elektrik kesintileri ve vatandaşlardan aşırı derecede sıkıntıları olduğunu dile getirerek Vali Demirtaş’tan yardım istediklerini belirterek “Bildiğiniz gibi Adana çok sıcak günler yaşıyor.Bu yüzden elektrik kesintileri oluyor.Fakat Vatandaşlar Enerjisaya ulaşamayınca bizleri arıyor ve bizler de aynı durumda olduğumuz için yardımcı olamıyoruz.Tek istediğimiz vatandaşlara hem cevap verebilmek hem de yardımcı olmak için Enerjisa bizleri özel bir hat açsınlar bizde bilgileri oradan alarak mahalle sakinlerimize iletelim.Sorunuda çözmüş olacaklarını “söylediler.
Vali Demirtaş ise ziyaretlerinden dolayı Çukurova Muhtarlar birliği ve yönetimine teşekkür ederek “Bildiğiniz gibi ben muhtarlara her zaman yakınım ve ne zaman isterseniz kapımız açıktır.Sorunlarınızı her zaman dinlemeye hazırım.Enerjisa ile ilgili bu düşüncenizi hemen soracağım ve halletmeye çalışacağım.Zaten Adıyamandan gelmeden öncede Türkiye’nin dört bir yanından gelen muhtarlarımızla istişarede bulunduk ve sohbet etme imkanı bulmuştum.Bu yüzden sizlerin sayesinde sorunlarınızı bize aktarın ki biz de çözelim.Tüm konularda muhatabı olan kişi veya kurumlara mutlaka ulaşarak bilgi alışverişi yapacağız.Bu da vatandaşlarımızın sorunlarını çözeceğini”söyledi.
Vali Demirtaş’ın Çukurova muhtarlar Birliği başkanı ve Toros Mahallesi Muhtarı Kemal Çelebi ‘nin yanısıra Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu genel sekreter Yrd.Güzelyalı Mah.Muhtarı Yasemin Özer,Belediyeevleri muh.Yemliha Yücel,100.Yıl Mah.Muhtarı Mehmet Yakar,Huzurevleri mah.Muh.Mustafa Karaçor,Beyazevler Mah.Muh.Cabbar İğde,Mahfesığmaz Mah.Muh.Kazım Tokköz katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir