18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Mobilya atölyesinde çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü…

Mobilya atölyesinde çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü…

Mobilya atölyesinde çıkan ve mahalle sakinlerinin sokağa dökülmesine yol açarak korkulu anlar yaşatan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Yangın, Seyhan Pınar Mahallesi 74029 Sokak’ta bulunan kapı üretimi yapılan mobilya atölyesinde çıktı. Atölyeden alevlerin yükseldiğini görenler, durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, duman ve alevlerin yükseldiği atölyenin demir kapısını kırarak yangına müdahale etti.VATANDAŞ DA YARDIM ETTİPanikle sokağa dökülen vatandaşların bir kısmı itfaiye ekiplerinin çalışmasına yardım ederken, bir kısmı ise endişeli gözlerle müdahaleyi izledi. Korkuyla kendisini sokağa atan bazı vatandaşların koronavirüs tedbirlerine uymadığı da görüldü. Atölyenin bir kısmını saran yangın, itfaiye ekiplerinin 5 arazöz ve bir tankerle yaptığı müdahale ile söndürüldü. Soğutma çalışmalarına başlayan itfaiye erleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir