16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Milli sporculardan Demirtaş’a ziyaret…

Milli sporculardan Demirtaş’a ziyaret…

Tayland’da yapılacak dünya şampiyonasına katılmak üzere Adana’da kamp halinde bulunan muay thai milli takım sporcuları ve Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Demirtaş, Türkiye’de Muay Thai spor dalının yaygınlaşması için önemli çalışmalara imza atan Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız’dan Tayland’daki dünya şampiyonası hakkında bilgiler aldı.

Milli takım sporcularına başarılar temennisini ileten Vali Demirtaş, Muay Thai spor dalının yaygınlaşması için yapılacak çalışmalara desteklerinin tam olduğunu belirtti.Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız ise kabulünden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ettiğini dile getirdi.Ziyarete Muay Thai Milli Takımlar Teknik Koordinatörü ve Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak da eşlik etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir