20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / MİDDER’DEN ZİYARET…
SAMSUNG CSC

MİDDER’DEN ZİYARET…

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Akdeniz Bölge Başkanı İrfan Topal ve Adana İl Başkanı Mahmut Türkkan ile yönetim kurulu üyeleri, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü makamında ziyaret ederek dernek onursal üyeliği belgesi takdim etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan MİDDER Akdeniz Bölge Başkanı İrfan Topal “15 Temmuz hain darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren demokrasi nöbetlerinde meydanlarda halkımız ile birlikte el ele, gönül gönüle olan değerli başkanımıza şükranlarımız sunuyoruz” dedi.

Onursal üyelik belgesini Başkan Alemdar Öztürk’e takdim eden MİDDER Adana İl Başkanı Mahmut Türkkan ise konuşmasında “Ceyhan Belediye Başkanı olması hasebiyle sayın başkanımızın kritik önemde bir vazifesi var. Ceyhan Türkiye’nin ve dünyanın enerji merkezi olamaya aday inşallah. Ülkemizin çıkarlarının ve politikalarının savunucusu olarak bildiğimiz başkanımıza onursal üyelik belgemizi takdim ediyoruz.” dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise konuşmasında “ ülkemizin bir iç savaşa sürüklenmesini isteyen emperyalist güçler ve onların maşaları 15 Temmuz’da bu milletin tankları ve silahlarıyla millete karşı haince ve teröristçe bir darbe girişiminde bulunmuşlardır. Bu kalkışma Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına istinaden milletimizin cesareti ve yürekliliği ile meydanlara inmesiyle başarısız oldu. Biz de Ceyhan Belediyesi olarak, her zaman için milli irade ve demokrasinin yanındayız.
MİDDER’in Tarafıma verdiği onursal üyelik belgesi nedeni ile çok değerli genel başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyor; çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Daha sonra Başkan Alemdar Öztürk tarafından ziyaretleri anısına MİDDER yönetimine ‘Şahmeran’ figürlü plaket verildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir