19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Mezarlıkta Hırsızlık…

Mezarlıkta Hırsızlık…

Adana’nın Buruk Mezarlığı’ndaki idare binasına giren hırsızlar, ölenlerin kayıtlarının tutulduğu 2 bilgisayar ile televizyon çaldı.

Merkez Sarıçam İlçesi’nde devriye gezen polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri hafif ticari aracı kontrol etmek istedi. Ekiplerin ‘dur’ uyarısında bulunduğu aracın sürücüsü hızla kaçmaya başladı. Kozan Caddesi’nden ara sokaklara girip yaklaşık 15 kilometre kaçan 01 BZS 04 plakalı araç Serinevler Mahallesi’nde durduruldu. Araçtan inen 21 yaşındaki Nurşin Ziyanak, 22 yaşındaki Abdulkadir Olcay, 18 yaşındaki Abdurrahman Kölge, 17 yaşındaki S.A. ve 14 yaşındaki A.Ç. farklı yönlere kaçtı. Ekipler, kaçan şüphelileri de ara sokaklarda yakaladı. Araçta yapılan aramada ise bagajında 2 bilgisayar kasası ile bir LCD televizyon buldu.

Yaşları küçük olan S.A. ile A.Ç., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, Nurşin Ziyanak, Abdulkadir Olcay ve Abdurrahman Kölge ise sorgulanmak üzere Hırsızlık Büro Amirliği’ne götürüldü. Bilgisayarlar ve televizyonun sahibini araştıran polis, hırsızlığın Buruk Mezarlığı’ndan gerçekleştirildiğini belirledi. Ölülerin kayıtlarının tutulduğu bilgisayarlar, işlemlerin ardından Mezarlıklar Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan incelemede, çok sayıda hırsızlık suçundan aranan şüphelilerden Nurşin Ziyanak’ın Buruk Mezarlığı’nda çalıştığı, mezar kazdığı belirlendi. Sorgularının ardından adliyeye çıkartılan hırsızlık şüphelileri tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir