19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Mevlana Kültür Evi’nde Sergi…
YÜREĞİR BELEDİYESİ KÜLTÜR EVLERİNDE KURSİYERLERİN EL EMEĞİ, GÖZ NURU HAZIRLADIĞI ÜRÜNLERİN SERGİLERİ DEVAM EDİYOR. (İHA/ADANA-İHA)

Mevlana Kültür Evi’nde Sergi…

Yüreğir Belediyesi kültür evlerinde kursiyerlerin el emeği, göz nuru hazırladığı ürünlerin sergileri devam ediyor.
Geçen hafta Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi’nde ilki gerçekleştirilen 2016 yılı sergilerinin ikincisi Mevlana Kültür Evi’nde düzenlendi. Açılışını Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın yaptığı Mevlana Kültür Evi ürünleri sergisi 22 Ocak Cuma gününe kadar gezilebilecek.
Kültür evlerinin Yüreğir ve Yüreğirlinin gelişiminde önemli bir rol üstlendiğini belirten Başkan Çelikcan, “2016 yılı sergilerimizin ilkini geçen hafta büyük bir katılımla Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi’nde açmıştık. 15 Nisan’a kadar belirli periyotlar halinde devam edecek sergiler serimizin ikincisini Mevlana Kültür Evi’nde gerçekleştiriyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu sergide Mevlana Kültür Evi kursiyerlerimizin bin bir emek ve alın teri ile ürettiği ürünler sizlerin beğenisine sunulacak. Marifet iltifata tabidir sözünden hareketle kursiyerlerimizin emekleri bu sergi ile bir nevi görücüye çıkıyor. Bütün Adanalı hemşerilerimizi 22 Ocak Cuma gününe kadar açık kalacak olan Mevlana Kültür Evi sergimizi gezmeye, bu eşsiz eserleri görmeye davet ediyorum” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir