28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Mehmet Akif Ersoy, Ölüm Yıl dönümünde Anıldı…

Mehmet Akif Ersoy, Ölüm Yıl dönümünde Anıldı…

Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, il yönetimi, ilçe yönetimleriyle çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Sevda Erdede, “Milletimizin destan yazdığı İstiklal mücadelemizin muvaffakiyetinde şüphesiz, cephedeki kahramanlarımız kadar manevi önderlerimizin de büyük emeği vardır. Bu manevi önderlerin başında da İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy gelmektedir. Mehmet Akif Ersoy, bu büyük mücadeleye tüm ruhuyla, tüm benliğiyle katılmış, kalemiyle, sözleriyle, şiirleriyle milletimizin hissiyatına tercüman olmuş, en zor gününde milletimize umut aşılamıştır” dedi.

İlçelerden seçilen çocuklar sırasıyla İstiklal Marşı’nı okuduğu etkinlikte, ÇÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asım Yapıcı da Mehmet Akif Ersoy’u anlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Ceyhan Belediyesi’nden İslahiye’de İftar Programı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ilçede farklı kesimleri buluşturduğu Ramazan sofraları bu kez İslahiye’de kuruldu. …

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

ADSİAD, 14 Yeni Üye Daha Kazandı…

Kurulduğu 1991 yılından bu yana Adana, bölge ve ülke ekonomisine katma değer üreten Adana Sanayici …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir