24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Martıları beslerken telefonunu nehre düşürdü, arama telaşı renkli görüntüler oluşturdu…

Martıları beslerken telefonunu nehre düşürdü, arama telaşı renkli görüntüler oluşturdu…

Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan Seyhan Nehri üzerindeki tarihi Taşköprü’de vatandaşlar, güneşli havanın keyfini çıkardı. Köprü üzerinden Seyhan Nehri’nde bulunan yüzlerce martıyı simit ve evden getirdikleri ekmekle besleyenler, renkli görüntüler oluşturdu. Bu anları fırsat bilen fotoğrafçılar da güzel görüntüler çekti. Evde artan ekmelerini biriktirip, martılara atan Vural İncirligöz, kebapçılara seslenerek, “Artan ekmeklerini çöpe atmayıp, getirsinler buraya atsınlar. Biz bakkaldan normal ekmek de alıp, martılara atıyoruz. Martılar ekmekleri havada tutuyor. Hayvanlar aç” dedi.
MARTILARA SİMİT ATARKEN TELEFONU SEYHAN NEHRİ’NE DÜŞTÜ Adıyaman’dan gezmeye gelen Hakan Cintosun, arkadaşlarıyla birlikte Taşköprü’de martılara simit atarken yanlışlıkla telefonunu düşürdü. Nehir kenarından deniz bisikleti kiralayan Cintosun, arkadaşlarıyla birlikte köprünün altında telefonunu aradı. Vatandaşların meraklı bakışları arasında nehirde telefonunu arayan gençler, bir süre sonra aramaktan vazgeçti. Arkadaşının telefonunu düşürdüğünü fark etmediğini söyleyen Ethem Bilir, “Eğer telefonu suyun içerisinde görseydim dalıp, çıkartacaktım” diye konuştu. Martılara simit attığı sırada yanlışlıkla telefonu suya düşen Hakan Cintosun, “Aramaya gittik ama suyun içinde göremedik. Her şeyim telefonun içerisindeydi. Ben telefonun gittiğine değil içerisindekilere üzülüyorum. Keşke böyle bir şey olmasaydı” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir