19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Mangal Park 4 Kasım’da Açılıyor…

Mangal Park 4 Kasım’da Açılıyor…

Daha yeşil bir kent olması için tüm imkanlarını seferber eden Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Baraj Gölü kıyısında uygulamaya koyduğu Mangal Park projesini kısa zamanda tamamladı. Başkan Sözlü, dört mevsim, göl manzaralı piknik keyfi yaşatacak Mangal Park’ın 4 Kasım günü saat 14.00’da şenlik havasında gerçekleştirilecek açılışına tüm hemşehrilerini davet etti.
16 BİN METREKARELİK MESİRE ALANI
Adanalıların ortak kullanım alanı olan Adnan Menderes Sahil Yolu’nu işgallerden arındırıp, peyzaj sanatlarıyla bezeyen Başkan Hüseyin Sözlü, kent halkının nezih bir ortamda ailecek piknik yapıp, hoşça vakit geçirmesi için Seyhan Baraj Gölü’nün kuzeyindeki Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda Mangalpark Projesi’ni uygulamaya koydu. Başkan Hüseyin Sözlü’nün 4,5 yıllık hizmet döneminde Adana genelinde 1 milyon 574 bin metrekare yeni yeşil alan kazandıran Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü Mangal Park projesi üç aylık sıkı çalışmayla ortaya çıktı.
PİKNİK KEYFİ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Büyükşehir ekipleri, proje sahasında barbeküler, çeşmeler, kameriyeler, tuvaletler, büfeler, piknik masaları ve çocuk oyun parkının imalatını ve montajını tamamladı. Yürüyüş yolları, bisiklet yolu, engellilerin yararlanacağı yollar ve otoparkın da yer aldığı Mangalpark’ta ağaçlandırma, çiçeklendirme ve çimlendirme çalışmaları büyük bir özenle yapıldı.
4 KASIM’DA ŞENLİK HAVASINDA AÇILIŞ
Adana Büyükşehir Başkan Hüseyin Sözlü, Mangal Park’ın 4 Kasım Pazar günü saat 14.00’da şenlik havasında açılışının yapılacağını belirtip, tüm hemşehrilerini mangallarıyla ve piknik malzemeleriyle birlikte ailecek davet etti. Mangal Park’ın açılış günü Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçıları ve Şehir Bandosu sevilen şarkılarla piknik keyfi yaşayan vatandaşları neşelendirecek. Açılış günü jetski, uçurtma sörfü, yelken ve paramotor gösterileri, animatörlerin şovları Mangalpark’ı festival meydanına dönüştürecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir