20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Lionslar’dan sahil temizliği…

Lionslar’dan sahil temizliği…

Adana Taşköprü Lions Kulübü her dönem olduğu gibi bu dönem de çevre temizliğini fark ettirebilmek için Karataş sahilinde etkinliğini gerçekleştirdi.
Dönem başkanı Burcu Şire; “Her dönem uluslararası projemiz olan çevre temizliği etkinliğimizi bu dönemde yine Karataş ilçemizde gerçekleştirdik.Bizlerin yıllardır yapmaya çalıştığı çevremizi,doğamızı temiz tutmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamak.Her dönem yaptığımız etkinlikte gördüğümüz şu ki belediyelerimiz ellerinden geleni yapmaya, halkımızda bu konuda duyarlı olmaya başlamış.Her yıl çöp torbası sayımızın azalması bizleri mutlu ediyor.
Seçtiğimiz yerler genelde halkın rahat girebildiği ve yaz aylarında oldukça dolu olan sahillerimiz.Bu bağlamda yavaş olsada değişim hoşumuza gidiyor.Demek ki bizler farkındalık eğitimleri ve etkinlikleri ile çevremize davranış değişimini aktarmaya başlamışız.” Diyerek yaptıkları etkinliğin amacını anlattı.
Ayrıca başkan, her salı Kenan Evren pazarında ikinci el eşya ve kıyafet satışlarının hızla devam ettiğini buradan kazandıkları geliri de “artık çocukların ayakları üşümesin” diyerek yine her zaman olduğu gibi çocuk ayakkabısı alınacağını sözlerine ekleyerek, Adana halkını stantlarını ziyarete beklediklerini ilave etti.
Kulüp üyeleri topladıkları çöp torbalarıyla da poz vermeyi ihmal etmediler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir