19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Lezzet Festivaline Doğru…

Lezzet Festivaline Doğru…

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan “Adana Lezzet Festivali” hazırlıklarının değerlendirildiği toplantı, Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Makamında gerçekleştirilen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül ve festival komitesinde yer alan kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
VALİ DEMİRTAŞ, TÜM LEZZET TUTKUNLARINI ADANA’YA DAVET ETTİ
Adana’nın, zengin mutfağının yanı sıra doğal, tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımına da önemli katkı sunan ve bu yıl 12-13 ve 14 Ekim 2018 tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan “Adana Lezzet Festivali” yürütme kurulu toplantısında, festival boyunca gerçekleştirilmesi planlanan etkinlik ve çalışmalar ile hazırlıkların geldiği aşama detaylarıyla ele alındı.
Vali Mahmut Demirtaş, toplantının bitiminde yaptığı açıklamada, geçen yıl büyük ilgi gören festivalin bu yıl çok daha renkli ve kapsamlı geçmesi yönündeki hazırlıkları titizlikle sürdürdüklerini söyledi.
Destek veren kurum ve kuruluşların temsilcilerine emeklerinden dolayı teşekkür eden Vali Demirtaş, tüm lezzet tutkunlarını, festival coşkusunu yaşamak üzere Adana’ya davet etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir