23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Levent Kırcayı’da Kaybettik…

Levent Kırcayı’da Kaybettik…

Temmuz ayından beri karaciğer kanseri sebebiyle kemoterapi gören usta tiyatrocu Levent Kırca vefat etti. Kırca’nın “son eşim” dediği ve son yıllarını beraber geçirdiği Aslı Çetiner ise sanatçının son anlarını, “En büyük tesellim fazla acı çekmeden, eli elimde gitmesidir” sözleriyle aktardı.
Usta sanatçının cenazesi yarın (Salı) öğle namazı sonrası Levent Cami’nden kaldırılacak ve Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

Levent Kırca’nın ailesi ve yakınları bugün Kadıköy Bahariye Caddesi’ndeki Levent Kırca Tiyatrosu’nda taziyeleri kabul etti.

Levent Kırca bir hafta önce hastalığının ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırımıştı. Usta oyuncu tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi’nde saat 02.40 sularında hayatını kaybetti…

Levent Kırca’nın “son eşim” dediği ve son yıllarını beraber geçirdiği Aslı Çetiner, bir basın açıklamasıyla Kırca’nın son anlarında acı çekmediğini ve bilincinin açık olduğunu anlattı. Çetiner, “En büyük tesellim fazla acı çekmeden, eli elimde gitmesidir” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir