19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Kuzenler Sulama Kanalında Kayboldu…

Kuzenler Sulama Kanalında Kayboldu…

9 yaşındaki Alican Yılmaz ile kuzeni 13 yaşındaki Mustafa Kızılelma, ağaca bağladıkları ipe tutunarak sulama kanalında yüzmeye çalışırken ipin kopması sonucu akıntıya kapılarak kayboldu.
Olay, saat 18.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi’ne bağlı Koza Mahallesi civarındaki Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalında meydana geldi. Serinlemek isteyen ve yüzme bilmedikleri belirtilen Alican Yılmaz ve Mustafa Kızılelma isimli 2 kuzen, iddiaya göre yol kenarındaki bir ağaca bağladıkları ipe tutunarak sulama kanalına girdi. Bir süre yüzen kuzenler ipin kopması sonucu akıntıya kapılıp sürüklendikten sonra kayboldu. Çocukları kurtarmak için suya giren bir kişi de başarılı olamadı.
Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Büyükşehir Belediyesine bağlı Can-Kur ekipleri, su altı polisleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ve Can-Kur ekipleri, kanalda ve çevresinde çocukları bulmak için yaptıkları arama çalışmasında bir sonuç alamadı. Bölgeye sevk edilen dalgıç polisler, sulama kanalına girerek arama çalışması başlattı. Meraklı vatandaşlar ise sulama kanalının etrafında toplanarak arama çalışmalarını izledi. Ekiplerin çocukları bulmak için çalışmaları devam ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir