29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Kuş Kavgası Kanlı Biti…
FAHRETTİN AKKAPAK KUŞ MESELESİ YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLDÜ. (FATİH KEÇE/ADANA-İHA)

Kuş Kavgası Kanlı Biti…

Kuş alım satımı yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Fahrettin Akkapak (54) ve Mehmet G. (44), gece yarısı 31 V 0639 plakalı Otomobil ile yaklaşık 3 gün önce kuş alım-satımı nedeniyle tartıştığı Mustafa D.’nin Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa mahallesi 58 bin 191 Sokak’taki evine geldi. Alkollü olduğu öne sürülen Fahrettin Akkapak ve Mehmet G., kuş meselesi yüzünden Mustafa D. ile evin önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu araya Mustafa D.’nin komşuları girerek tarafları sakinleştirdi. Bu sırada eve girip pompalı av tüfeğini alan Mustafa D., otomobile binip gitmeye hazırlanan Fahrettin Akkapak ve Mehmet G.’ye doğru 3 el ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Fahrettin Akkapak ve Mehmet G. ağır yaralanırken, Mustafa D. tüfeği eve bırakıp kaçtı.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Fahrettin Akkapak, ambulans ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne götürüldüğü sırada öldü. Ambulans ile Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet G.’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Fahrettin Akkapak’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, olayın ardından kaçan Mustafa D.’yi yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir