19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Kurtuluş günümüz kutlu olsun…

Kurtuluş günümüz kutlu olsun…

Ceyhan Ticaret Odası başkanı ve Cansa tarım makinaları yönetim kurulu başkanı Şeref Can Adana ve Ceyhan’ın düşman işgalinde kurtuluşunun 100 yıl dönümünü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.
Can, mesajında; “Milletimizin bağımsızlığı için verdiği mücadele, yurdun dört bir yanında olduğu gibi, bundan tam 100 yıl önce 5 Ocak’ta Adana’mızda, 6 Ocak’ta da Ceyhan’ımızda tezahür etmiştir. Kahramanlıklarıyla tarih içerisindeki görevini fazlasıyla yerine getiren Adana ve Ceyhan’ımızın kurtuluş mücadelesi kahramanlarını minnetle ve rahmetle yâd ediyorum.” dedi.
Can, mesajında şu düşüncelere yer verdi:
“bugün sahip olduğumuz Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Geleceğe yön verirken, milli ve manevi değerlerimize de sahip çıkmak ve bu değerleri gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin ortak sorumluluğu olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal vatan topraklarımızın her karışı için şahadet şerbetini içmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyorum. Rabbül Âlemin, milletimize bir daha o karanlık günleri yaşatmasın. Bu vesile tüm hemşerilerimin kurtuluş bayramlarını kutlar; sevgi, saygılar ve selamlarımı sunarım.”dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir