20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Kurbanlar bu yılda Seyhan’da ücretsiz kesilecek

Kurbanlar bu yılda Seyhan’da ücretsiz kesilecek

Seyhan Belediyesi tarafından Adana’da ilk kez 3 yıl önce hayata geçirilen ücretiz kurban kesim hizmetine bu yılda devam edileceği bildirildi.
Vatandaşların geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kurbanlarını gönül rahatlığıyla, sağlıklı bir ortamda ücretsiz olarak kestirebileceğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’da ilk kez kendileri tarafından yapılan uygulama ile her bayram yaşanan kanlı kötü görüntülerin önüne geçtiklerini söyledi. Başkan Zeydan Karalar, “Adana’da her Kurban Bayramı sonrası modern şehirlere hiç yakışmayan kanlı görüntüler, televizyonların haber bültenlerinin ilk haberi ve gazetelerin manşetleri ile geçiliyor. Biz bu kötü görüntünün önüne geçebilmek ve vatandaşların gönül rahatlığı ile sağlıklı bir ortamda kurbanlarını ücretsiz kesebilmeleri için göreve geldiğimizde ücretsiz kurban kesim hizmeti vermiştik. Bu hizmet ile bu kötü görüntülerin önüne geçtik vatandaşlar ise son derece memnun kaldı. Bu hizmetimizi bu kurban bayramında da devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir