29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Küçük İzciler Karataş’ta Buluştu…

Küçük İzciler Karataş’ta Buluştu…

Karataş Belediyesinin destekleri ile Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlik ile Adananın Seyhan ilçesinde yer alan İstiklal Ortaokulu ve Şehit Mehmet Volkan İlkokulu izcileri Karataş’ta Tabiat Parkında bir araya geldiler.

27-31 Temmuz tarihlerinde Karataş Belediyesi ve Türkiye İzciler Federasyonu tarafından gerçekleştirilen yaz kampı ile çocukların doğal yaşamı tanımaları ve çevre bilincinin aşılanması amacı ile kamp etkinliği kapsamında çeşitli eğitim faaliyetleri gerçekleştirildi.

İzcilere okulun sadece 4 duvardan ibaret olmadığını, her yerde ve koşulda eğitimin hayat boyu devam ettiği anlatıldı.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “ Kamp etkinlik alanına ziyarette bulunarak izcilerin Karataş’ta doğa ile iç içe olmaları onların el becerilerini geliştirecek, doğada gözlem yapmayı öğrenecek ve belki de arkadaşlarını doğa ile bir araya gelmeleri konusunda örnek olacaklardır. Teknolojiye hapsolmuş bir neslin, bu gibi etkinlikler ile çocuklarımızın gelişimine katkı sağladığını düşünüyor ve bu tip etkinliklere elimizden geldiğince destek verme gayreti gösteriyoruz. Karataş’ta gerçekleştirilen bu etkinlik için bizlere destek olan Türkiye İzcilik Federasyonuna teşekkürlerimizi iletiyor, yeni etkinliklerde bir arada olmayı umut ediyoruz “dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir