19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Küçük Çocuk Toprağa Verildi…

Küçük Çocuk Toprağa Verildi…

Husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavganın ortasında kalınca av tüfeğiyle vurularak öldürülen 10 yaşındaki Yusuf Atmaca’nın cenazesi göz yaşları ile toprağa verildi. Olayda yaralanan 2 kişinin tedavisi sürerken gözaltına alınan 6 kişinin ise sorgusu sürüyor.

Olay, dün akşam merkez Yüreğir İlçesi’ne bağlı Özgür Mahallesi’nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Can ve Bülbül aileleri barıştırılmak için bir araya getirildi. Ancak taraflar arasındaki barış görüşmesi çıkan tartışma sonucu silahlı kavgaya dönüştü. Tabanca ve tüfeklerle açılan ateş sırasında sokakta oynayan Yusuf Atmaca ile 43 yaşındaki Hasan Can ve 67 yaşındaki Sabri Bülbül yaralandı. Sırtına saçma isabet eden Yusuf Atmaca götürüldüğü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yapılan müdahaleye karşın yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Bölgeye sevk edilen ekipler, olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına aldı. Ele geçirilen silahlar da balistik incelemeye gönderildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir