28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Kozan’da Ahır Yangını…

Kozan’da Ahır Yangını…

Kozan’da yol kenarında bulunan çalılık alanda çıkan yangın bir evin ahır bölümüne sıçradı. Güçlükle söndürülen yangında ahırda bulunan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar son anda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre yangın, Tavşantepe Mahallesi Hulusi Kurdoğlu Caddesi Bucak Yolu üzerinde meydana geldi. Anayol kenarında bulunan bir evin ahır kısmının yanındaki çalılık birikintisinde sebebi bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek ahıra sıçradı. Yangını fark eden Muammer Ak isimli evin komşusu ise ahırda bulunan hayvanları son anda kurtardıklarını söyledi. Yangını fark eden Ak, “Evimde otururken birden bir benzin kokusu geldi ve ardından patlama sesi duydum. Duyar duymaz dışarı çıktım ve komşumuzun evinin ahır kısmında bulunan çalılıklarda yangın çıktığını fark ettim. Birden alevler büyüdü. Hemen itfaiyeye haber verdik ve yangına hortum tutmaya başladık. O arada ahırda bulunan büyükbaş ve küçükbaş hayvanları da yangın büyümeden önce tahliye ettik. İtfaiye ekipleri de yangını güçlükle söndürdüler” dedi.

Yangın nedeniyle Kozan Bucak karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Yangını izleyen meraklı vatandaşlar da yol kenarında büyük bir kalabalık oluştururken, yangın uzun uğraşlar sonucu güçlükle söndürebildi. Yangında yol kenarında bulunan PTT’ye ait telefon hattı direği ile evin ahır kısmı kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri ise olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı kaydedildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir