19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Korsan Büfeye Tepki…

Korsan Büfeye Tepki…

Mavi Bulvar üzerinde bulunan Şehitler Parkı’na kaçak büfe yapılması teşebbüsü mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Mavi Bulvar üzerinde bulunan Şehitler Parkı civarında oturan vatandaşlar, park içerisine kaçak büfe yapılacağı duyumunu aldıklarını ve bu büfe yapılmaması için yetkilileri uyardılar. Park içerisinde betonlaşmanın olmayacağı görüşünü savunan mahalle sakinleri, bu kaçak büfe yapımının yetkililer tarafından durdurulmasını istediler.

Şehitler parkının 3 mahallenin sınırlarını kapsadığını da ifade eden mahalle sakinleri, yeşilin katledilmesine müsaade etmeyeceklerini ve parkın düzeninin bozulmaması için her türlü mücadeleyi yapacaklarını belirterek, “Biz mahallemiz içerisinde bulunan Şehitler Parkına beton yığını istemiyoruz. Bunu yapmaya çalışanların önlemesini istiyoruz” dediler.

Herkesin gözü önünde yapılması planlanan kaçak büfeye yetkililerin müsaade etmemesini isteyen mahalle sakinleri, şunları söyledi: “ Biz parkımızın yeşil kalmasını istiyoruz. Bu konuda tepkimizi koyacağımızın bilinmesi isteriz. Yetkilileri bu konuya duyarlı olmaya çağırıyoruz. Buraya büfe yapılmasını istemiyoruz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir