26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Koronavirüs denetiminde maskeli motosiklet sürücüleri kask takmadıkları için ceza yedi…

Koronavirüs denetiminde maskeli motosiklet sürücüleri kask takmadıkları için ceza yedi…

Koronavirüs denetimleri kapsamında toplu taşıma araçları başta olmak üzere yapılan trafik denetimlerinde durdurulan iki motosiklet sürücüsü maske takmalarına karşın başlarında kask olmadığı için cezadan kurtulamadı.
Türkiye genelinde koronavirüs denetimlerinin sıklaştırmasının ardından Adana’da da gün boyu denetimler devam ediyor. Kent genelinde polis tarafından kurulan 115 kontrol noktasında toplu taşıma araçları başta olmak üzere trafikte seyir halinde olan araçlarda maske ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Bölge Müdürlüğü ekipleri kurulan uygulama noktalarında araçları tek tek durdurup kontrol yaparken ardından da bilgilendirme çalışması yaptı. Gün boyu sürecek denetimlerde şu ana kadar 50’yi aşkın kişiye ceza kesilirken Merkez Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde kurulan uygulama noktasında durdurulan iki motosiklet sürücüsü de maske takıp sosyal mesafeye uymalarına rağmen ceza yemekten kurtulmadı. Polis, kask takmayan iki motosiklet sürücüsüne maske taktıkları için teşekkür ettikten sonra kask takmadıkları için 132’şer lira idari para cezası kesti. Ayrıca maske takmayan ve polis tarafından durdurulan bir diğer motosiklet sürücüsü ise polisin uyarısı sonrası cebinden çıkardığı maskeyi takarak cezadan kurtuldu. Kent genelinde polis tarafından kurulan uygulama noktalarında gün boyu denetimlerin süreceği öğrenildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir