24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Komşusunun araçlarını yakması için Adana’dan kundakçı getirtmiş…

Komşusunun araçlarını yakması için Adana’dan kundakçı getirtmiş…

Bir çifte ait park halindeki iki otomobili benzin dökerek yakan S.K., güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip Adana’da yakalandı. S.K.’yi Adana’dan, otomobilleri kundaklaması için çiftin husumetli oluğu komşusunun getirttiği belirlendi.Tepebaşı ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde oturan R.P. ile eşi B.P.’ye ait park halindeki otomobiller, 10 Mayıs gecesi üzerlerine benzin dökülerek ateşe verildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Soruşturma başlatılan Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kundaklama olayının yaşandığı Mimar Sinan Sokak ve çevresindeki kameralardan yaklaşık 300 saatlik görüntü izledi. Ekipler, şüphelinin S.K. olduğunu belirledi. Adana’ya kaçtığı tespit edilen S.K., Eskişehir ve Adana polisinin ortak çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
R.P. ile eşi B.P.’ye ait otomobilleri, daha önce yaşadıkları tartışma nedeniyle husumetli oldukları komşusu M.K.’nin kundaklattığı ortaya çıktı. M.K.’nin, şüpheli S.K.’yi, araçları kundaklaması için D.Ç. aracılığıyla Adana’dan çağırdığı belirlendi. S.K.’nin olay öncesi keşif yaptığı, benzini ise bidonla D.Ç.’nin temin ettiği anlaşıldı. Soruşturma kapsamında M.K., D.Ç. ve olayla bağlantısı olduğu saptanan M.S. de Eskişehir’de yakalanarak gözaltına alındı.Her iki ildeki 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyelerde çıkarıldıkları mahkemelerce adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir