19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Komşularının Evini Soydular…

Komşularının Evini Soydular…

Ceyhan’da komşularını çocuğunu parka çıkarması konusunda ikna edip boş kalan eve girerek 40 bin lira değerinde altın çaldıkları ileri sürülen 4 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ulus Mahallesi, 171 Sokak’ta bulunan 27 numaradaki Türkan Gökçür’e ait eve giren hırsızlar evdeki 40 bin lira değerindeki altın ve paraları alıp kayıplara karıştı. Eve geldiğinde altın ve paralarının olmadığını fark eden Gökçür polisi aradı. Polis olay yerinde yaptığı incelemede hırsızlık olayını 2’si kız 4 kişinin yaptığını belirledi. Eve çıkan bütün sokaktaki kameraları tek tek inceleyen polis zanlıları tespit edip kimlik çalışmasına başladı. Polis kısa sürede hırsızlık şüphelilerinin Umut G. kardeşi M.G., Cennet H. ve kardeşi İ.H. olduğunu belirledi. Polis yaptığı çalışma sonrası zanlıları yakaladı.

KOMŞU ÇOCUKLARIN HIRSIZLIK PLANI POLİSİ ŞOKE ETTİ

Alınan ifadelerde yaşı küçük olan kız çocuğu M.G.’nin eve girerek 40 bin lira değerindeki altın ve paraları çaldığı belirlendi. Ayrıca, zanlıların hırsızlık yapmak için bir plan yaptığı ortaya çıktı. Zanlıların evde altın ve para olduğunu öğrenince Cennet H., İ.H. ve Umut G.’nin eve gelip M.G.’nin hırsızlık olayını gerçekleştirmesi için ev sahibi Türkan Gökçür’ü ve küçük kızını evinden parka çıkarmak için zorla ikna ettiği öğrenildi. Gökçür’ün, kızını parka götürünce M.G.’nin eve girerek evdeki bütün altın ve paraları çalıp kayıplara karıştığı anlaşıldı. Zanlıların annesi Siham G. ise olaydan haberi olmadığını, altınları çocukların bozdurduğunu ancak evde 13 bin 500 lira olduğunu belirterek bu parayı polise teslim etti. Polis parayı Türkan Gökçür’e teslim etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir