28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Kocaispir, Muharrem Ayı sebebiyle Yüreğir Cemevi’ni ziyaret etti…

Kocaispir, Muharrem Ayı sebebiyle Yüreğir Cemevi’ni ziyaret etti…


Muharrem Ayı dolayısıyla Yüreğir Cem Evi’nde iftar programına katılan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının önemine vurgu yaparak, “Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüyor herkes için gece gündüz mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz” dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Muharrem Ayı sebebiyle Yüreğir Cemevi’ni ziyaret etti. Burada yapılan iftarın ardından konuşan Başkan Kocaispir, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının önemine vurgu yaptı.

Başkan Kocaispir, “Kerbela’nın acısı, ayrıştıran değil birleştiren özelliklere vesile olmalıdır. Ayrılığa gayrılığa değil birlik ve beraberliğe mecburuz. Millet, bayrak, vatan kavramları, geleceğimiz olan çocuklarımız için bir arada olmanın, birbirimizi Allah için sevmenin ne kadar önemli olduğunu bugün çok iyi anlatıyor” dedi.

“Halka hizmet Hakk’a Hizmettir” anlayışı ile çalıştıklarını belirten Başkan Kocaispir, “Biz hizmet makamındayız. Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüyor herkes için gece gündüz mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. Belediye olarak her zaman yanınızdayız, kapımız her zaman açık. Rabbim milletimizi, devletimizi, kardeşliğimizi daim etsin inşallah.” diye konuştu.

Edilen duaların ardından hep birlikte Aşure Lokması yenildi. Ziyaret, Cemevi’ndeki incelemelerin ardından son buldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir