24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Kızılay’dan ‘Sende gönüllü ol’ etkinliği…

Kızılay’dan ‘Sende gönüllü ol’ etkinliği…

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Saygılı; “Tüm Adanalı hemşerilerimi gönüllü olmaya davet ediyorum” “2021 yılını “Gönüllülük Yılı” ilan eden Kızılay, Adana’da gönüllü ordusunu daha da güçlü kılmak için “Sen de gönüllü ol” etkinliği düzenledi. Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, lokma ikramlarının yapıldığı etkinlikte, tüm Adanalılara gönüllü olma çağrısında bulundu.

Saygılı, Büyüksaat civarındaki Ziyapaşa Parkı’nda düzenlenen etkinlikte, Türk Kızılay’ın, gönüllü ağını ve hizmetlerini yaygınlaştırmak, iyilik hareketinin neferlerini daha da arttırmak amacıyla çalışmalarını büyük bir özveriyle yürüttüğünü belirtti.

Saygılı, “Milletimizin iyilik eli olan Kızılay’a gönüllü olarak bir omuz da siz verin. Her zaman yanımızda olan, bizi yalnız bırakmayan, iyiliği büyütmemize katkı sunan değerli hemşerilerimizin bu çağrımızı dikkate alacaklarını umut ediyorum” diyerek şöyle devam etti;

“Güçlü toplum inşası yolundaki en büyük aktörlerden biri olan gönüllüler topluma ve kurumlara sayısız faydalar sağlar. Gönüllülük özgüven kazandırma, sosyal çevre geliştirme, yeni yeteneklerini keşfetme, toplum çalışması deneyimi edinme, manevi tatmine erişme, eksiklikleri ile yüzleşme ve kariyer geliştirme gibi bir çok konuda önemli kazanımlar ile bireye gelişme imkanı sunarken toplumdaki dayanışmayı sosyal sorumluluğu, dirençliliği, empatiyi, farkındalığı ve kalkınmayı sağlar.”

Kızılay’ın 81 ilde gençlik, kadın ve engelli teşkilatlanmasını tamamlayan Kızılay’ın profesyonel çalışanları ve gönüllü teşkilatlarıyla büyük bir insani hizmet ağı kurduğunu ifade eden Ramazan Saygılı, “Ulusal ve uluslararası çaptaki tüm afetlerde, insani faaliyetlerde, etkinlik ve organizasyonlarda gönüllü katkılar hayat kurtarıcı hizmetler sağlıyor. Ortaya çıkan sinerji toplumsal dirençliliği artırırken ülkemiz ve devletimiz için yardımcı ve yapıcı bir enerjiye dönüşüyor” diye konuştu.

Saygılı, katılımcılara lokma tatlısı ikramlarının yapıldığı etkinlikte, gönüllü olmak isteyen herkese https://sende.gonulluol.org adresi üzerinden bir tık kadar yakın olduklarını sözlerine ekledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir