16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Kız alıp verme meselesi yüzünden amcasını ve kuzenini pompalı tüfekle vurdu…

Kız alıp verme meselesi yüzünden amcasını ve kuzenini pompalı tüfekle vurdu…

Adana’da kız alıp verme meselesi yüzünden çıkan tartışmada sinirlerine hakim olamayan şahıs, pompalı tüfekle amcası ve kuzenini vurdu. Ağır yaralanan baba ve oğul hastaneye kaldırılırken saldırgan bir evde saklanırken yakalandı.
Olay,Seyhan ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kız alıp verme meselesi yüzünden yaşanan tartışma sonucunda Haldun D., amcasının oğlu İsmail D. ve amcası Tayyip D.’ye pompalı tüfekle defalarca ateş açıp olay yerinden kaçtı.Kız alıp verme meselesi yüzünden amcasını ve kuzenini Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan baba ve oğlunu Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırdı.
BİR EVDE SAKLANIRKEN YAKALANDI Seyhan Araştırma Ekipleri, olayı gerçekleştiren Haldun D.’nin fazla uzağa gidemeyeceğini değerlendirerek çevrede arama çalışmaları başlattı. Yapılan arama çalışmalarında Seyhan Araştırma Ekipleri, Haldun D.’yi olay yerinin 10 metre uzağında bir evin içerisinde saklanırken yakaladı. Haldun D. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir