19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Gündem / Kirasını ödeyemeyen çift, yanıcı maddeyle oturdukları evi yaktı…

Kirasını ödeyemeyen çift, yanıcı maddeyle oturdukları evi yaktı…

Oturduğu evin kirasını ödeyemeyen kiracı çift, ev sahibiyle yaşadığı tartışma sonrası yanıcı madde dökerek evi ateşe verdi. Çift olay yerinden kaçarken, küle dönen ev kullanılamaz hale geldi.
Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’nde bulunan 2 katlı müstakil evin 1’inci katında meydana gelen olayda, iddiaya göre E.K. bir süredir oturduğu evin kirasını ödemedi.

YANICI MADDEYLE OTURDUĞU EVİ YAKTI
Bunun üzerine alacak verecek meselesinden ev sahibiyle aralarında tartışma geçti. Tartışmadan sonra E.K. olay yerinden ayrıldı. Kısa bir süre sonra eşi ve yakınlarıyla tekrar gelen E.K. kiracı olarak oturduğu evi yanıcı madde dökerek yaktı. E.K. ardından olay yerinden kaçtı.

EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Çevredeki vatandaşlar yangını görmesi üzerine durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerini yangını kısa sürede sördü. Ancak ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Polis olayı gerçekleştiği öne sürülen E.K’yı yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

‘Adana, Tarihi Güzelliğe Sahip’

Vali Yavuz Selim Köşger, Valiliğimiz Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü …

İnşaat Sektörü Yemekte Buluştu…

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesindeki koruyucu aileler ve çocuklarına yönelik gerçekleştirilen iftar …

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir