18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Kent Meydanı İçin İlk Kazma Vuruldu…

Kent Meydanı İçin İlk Kazma Vuruldu…

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 31 Mart yerel seçimlerinden önce sürekli dile getirdiği, kadınlarımızın geçmekten rahatsızlık duyduğu Ebenin Parkı içerisindeki kahvehaneyi yıkarak “Kent Meydanı” yapacağını söylemişti. Mazbatasını aldıktan 12 gün sonra harekete geçen genç Başkan Aydar, kepçe’ye binerek kahvehaneyi yıktı.
Ceyhan’a yakışır bir “Kent Meydanı” yapılacağını belirten Başkan Aydar, “Söz verdiğimiz ne varsa, 31 Mart’tan sonra biz bunları tek tek faaliyete geçireceğiz. Bu gördüğümüz alan kadınlarımızın giremediği bir alandı. Ebenin Parkı’nı halkımıza ve kadınlarımıza açacağız, burayı kötü görüntüsünden kurtaracak ve Ceyhan’a yakışır büyük bir kent meydanı yapacağız demiştik. Bugün de burada ilk kazmayı vuruyoruz. Ceyhan’da özlenen, diğer şehirlerin hepsini kıskandıracak, Avrupaya örnek olacak büyük bir kent meydanı yapacağız. Bu projeyi de 5 ay içersinde tamamlayacağız. Burda Şehit ve Gazi Aileleri dernek binamız vardı, dernek başkanımız ile görüştük, onlara yakışan modern, çağdaş ve de onların ihtiyacını karşılayan dernek binası hediye ediyoruz. Yine burada bulunan Emin Civelek Tesisleri ve halı sahayı da kaldıracağız. 6.5 dönüm üzerinde içerisinde esnafımızı mağdur etmemek için büfeler, çay bahçeleri, gençler için ücretsiz internet, gençlerin oturup gitar çalabildiği, ailelerin gelip oturabileceği, burada kadınlarımızın birlikte oturup sohbet edebileceği ve de güvenli, Ceyhan’a yakışan büyük bir kent meydanı olacak. Bu kent meydanı projesi bizim için çok önemlidir, Ceyhan’ın bu altın projesidir” dedi.

“ZEYDAN BAŞKANIM İLE CEYHAN’I DEĞİŞTİRECEĞİZ”
Yıkım ekibine öncülük eden Başkan Aydar, kepçe operatörünün yerine geçerek kahvehanenin yıkımını gerçekleştirdi. Kepçenin üzerinden vatandaşlara seslen Başkan Aydar, “Kent Meydanı’mız Ceyhan’ımıza hayırlı, uğurlu olsun. Ekibimizle birlikte sahaya indik, görevimizin başındayız. Meclis Üyelerimizle, Müdürlerimizle, bütün emekçi abilerim ve kardeşlerimizle Ceyhan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi olarak hiç bir ayrım olmadan, Zeydan Başkanımızla birlikte Ceyhan’ı baştan aşağı güzelleştireceğiz, yeni bir kent yaratacağız. Ceyhanlılar şimdiye kadar görülmeyen hizmeti, Zeydan Başkanım ve bizim dönemimizde görecektir” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir