29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN PROJE EĞİTİMİ…

KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN PROJE EĞİTİMİ…

Kent Konseyi Kadın Meclisi “Proje Eğitimi, Fon ve Hibe Kaynakları” konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Adana Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilciliği ve Ceyhan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı ortaklığında organize edilen “Proje Eğitimi, Fon ve Hibe Kaynakları” konulu bilgilendirme toplantısı Kadın Meclisi Üyeleri ve Kadın STK’ların katılımı ile gerçekleştirildi.
Ceyhan Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen toplantıda Adana KADEM İl Temsilcisi Endüstri Yüksek Mühendisi, Ar-Ge ve İnovasyon Uzmanı Reşan Arlıer ve Proje Danışmanı Ramazan Görgün, Dernek Başkanları ile Yönetimlerine ve gönüllü üyelere “Proje Eğitimi, Fon ve Hibe Kaynakları” konulu bilgilendirme sunumu yaptı. Dernek başkanları ve katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.
Adana KADEM İl Temsilcisi Reşan Arlıer, “İlçemizde Kadın Meclisinin kurulmasına çok sevindik. Bu güçlü sivil toplum duruşu için başta Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül beyefendi ve Kadın Meclis Başkanı Nazlı Eroğlu hanımefendiye teşekkür ederiz” diye konuştu.
Kadın Meclis Başkanı Nazlı Eroğlu Adana KADEM İl Temsilciliğine teşekkür ederek, kadın çalışmalarına destek istediklerini belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir