28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Kazakistan ve Kore Büyükelçileri Vali Demirtaş’ı Ziyaret Etti…

Kazakistan ve Kore Büyükelçileri Vali Demirtaş’ı Ziyaret Etti…

Kazakistan Büyükelçisi Abzal Saparbukly ve Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hong-Ghi Choi beraberindekilerle birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
Büyükelçi Abzal Saparbukly ve beraberindekiler ziyaretleri sırasında Vali Mahmut Demirtaş’a, her iki ülke arasındaki sosyal ve ekonomik ilişkiler hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretlerinden dolayı Kazakistan Büyükelçisi Abzal Saparbukly ve heyet üyelerine teşekkür eden Vali Demirtaş ise kültürel ve ekonomik alandaki işbirliğinin geliştirilmesi yönünde yapılan çalışmaların daima destekçisi olacaklarını ifade etti.
Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hong-Ghi Choi de Halk Sağlığı Genel Müdürü Dr. Hüseyin İlter ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
Kore Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki dostluk bağlarının gücüne vurgu yapılan ziyarette, sosyal, kültürel ve ekonomik alandaki işbirliğinin daha da geliştirilmesi konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.
Toplum ve halk sağlığı konusunda yapılan çalışmaların da irdelendiği ziyaret, Vali Mahmut Demirtaş’ın konuklarına teşekkür edip görevlerinde başarılar dilemesiyle son buldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir