20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Kaza Mağdurlarına Başkan Sözlü’de Müdahale Etti…

Kaza Mağdurlarına Başkan Sözlü’de Müdahale Etti…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yapımı tamamlanan Karaisalı-Kızıldağ yolunda basın mensuplarıyla birlikte gerçekleştirdiği incelemenin ardından, taziye ziyaretinde buunmak için Karaisalı’ya doğru seyir halindeyken gördüğü trafik kazasında, araçta sıkışan bir yaralının kurtarılması için Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve CANKUR ekibinin olay yerine gelmesini sağladı. Talimat vererek, bu işler için özel donanımı ve eğitimi olan CANKUR ekibini harekete geçiren Başkan Sözlü, yaralının sıkıştığı yerden kurtarılmasının ardından ambulansa alınmasına bizzat yardım etti.

Beraberinde Karaisalı Belediye Başkanı Saadetin Aslan, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Genel Sekreter Şaban Acar, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ile Karaisalı-Kızıldağ programının ardından konvoy halinde Karaisalı’nın Kelebek Mahallesi’ne seyir halindeyken gördüğü bir trafik kazasına müdahale eden Başkan Hüseyin Sözlü, yaralının kurtarılması için CANKUR Pozantı ekibine haber ve talimat verdi. Mıcır yüklü 33 TU 769 plakalı tırın devrildiğini gören Başkan Hüseyin Sözlü, aracını durdurdu ve önce itfaiyeden bilgi aldı. Tırın şoförü Mehmet Küçükdenirtaş’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Hüseyin Sözlü, yaralıyla konuşarak hem bilincinin açık kalmasını sağladı hem de moral verdi.

Haber verilmesinin üzerinden yaklaşık 15 dakika sonra olay yerine gelen CANKUR ekibi, şoförü sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralının ambulansa kadar götürülmesine eşlik eden Başkan Hüseyin Sözlü, ilçe belediyesi itfaiyelerinin de, Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekibinin kullandığı metal kesicisinden bulundurması yönünde talimatı verdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir